Fiskeburger med urtecreme og lynsyltede rødløg

10. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Skift den klassiske hakkedreng ud med paneret fisk, og forkæl den med en urtecreme med purløg, dild og persille.

Bemærk
Marinering, rødløg: Mindst 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver. Rør limesaft og sukker sammen i en stor skål, vend rødløgene rundt i marinaden, og sæt skålen på køl i 1 time.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep og honning sammen i en skål. Hak alle krydderurterne fint, og rør dem i cremen. Smag til med salt og peber. Sæt cremen på køl indtil servering.
Dup torsken tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber. Hæld mel i en dyb tallerken. Slå æggene ud i en anden dyb tallerken, og pisk dem let sammen. Hæld pankorasp i en tredje dyb tallerken.
Vend først torskestykkerne i mel, derefter i æg, og til sidst i rasp – sørg for, at fiskestykkerne er helt dækkede af rasp på alle sider.
Steg fiskestykkerne i rigeligt med olie i en dyb pande ved middel varme på alle sider, til de er gyldne og sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Lun burgerbollerne. Skyl og slyng salaten, og pluk den i mindre stykker. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. <br />  
Saml burgerne med urtecreme, salat, agurk, paneret torsk og lynsyltede rødløg. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar