Fiskeburger med kålsalat og tatarsauce

15. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Skift bøffen ud med en paneret rødspætte, og glæd dig til et sprødt og knasende bekendtskab.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl rødkålen, og snit den i meget fine strimler, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og hak persillen. Vend gulerødder, rødkål og persille sammen i en skål med olie, citronsaft, salt og peber, og sæt på køl indtil servering.
Afdryp kapers og cornichoner, og hak dem fint. Skyl og hak persillen. Pil og hak skalotteløget fint. Rør kapers, cornichoner, persille og skalotteløg sammen med mayonnaise i en skål, og smag til med honning, citronsaft, salt og peber.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld hvedemel og rasp i hver deres tallerken, og krydr melet med salt og peber. Vend først rødspættefileterne i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
Steg de panerede rødspættefileter på en pande med smør og olie i et par minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Krydr med salt.
Lun burgerbollerne, skær dem over, og læg dem sammen med tatarsauce, paneret rødspættefilet og sprød kålsalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar