Fiskeburger med kålsalat og tatarsauce
15. januar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Skift bøffen ud med en paneret rødspætte, og glæd dig til et sprødt og knasende bekendtskab.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl rødkålen, og snit den i meget fine strimler, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og hak persillen. Vend gulerødder, rødkål og persille sammen i en skål med olie, citronsaft, salt og peber, og sæt på køl indtil servering.
Afdryp kapers og cornichoner, og hak dem fint. Skyl og hak persillen. Pil og hak skalotteløget fint. Rør kapers, cornichoner, persille og skalotteløg sammen med mayonnaise i en skål, og smag til med honning, citronsaft, salt og peber.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld hvedemel og rasp i hver deres tallerken, og krydr melet med salt og peber. Vend først rødspættefileterne i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
Steg de panerede rødspættefileter på en pande med smør og olie i et par minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Krydr med salt.
Lun burgerbollerne, skær dem over, og læg dem sammen med tatarsauce, paneret rødspættefilet og sprød kålsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: En samlig af alle vores bedste burger-opskrifter!
Powered by Froala Editor