Fiskeboller i karrysauce

Prøv en anderledes udgave af boller i karry, hvor bollerne er lavet med torsk, og retten er pyntet med forårsgrønt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skær torskefileterne i tern. Pil løget, og hak det groft.
Blend torsk, løg, æg, majsstivelse, salt og peber sammen til en jævn fars.
Form mellemstore kødboller af farsen med en ske, og steg dem på en pande i olie, til de er akkurat faste.
Steg karry i smør i en stor gryde.
Pil og hak løget fint. Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i små tern. Lad løg og mango stege med i gryden, til løgene bliver bløde.
Tilsæt majsstivelse, og rør rundt.
Hæld bouillon og kokosmælk i gryden. Lad saucen koge op, og smag den til.
Læg kødbollerne ned i saucen, og varm igennem. Lad det simre, til kødbollerne er gennemstegte.
Skær den anden halvdel af mangoen i tern. Anret ris i skåle, og hæld karrysauce og fiskeboller over.
Pynt med cashewnødder, mango, ærter og ærteskud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
9. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar