Fiskeboller i karry med porrer og æblesalat

Hvem siger, at boller i karry ikke kan være lavet af fisk? Hak din egen fars, form den til runde fiskeboller, og lad dem simre i en fyldig karrysauce.

Fiskeboller i karry med porrer og æblesalat
0-30 min.

(0)

February 4, 2019 af Christine Bille NielsenFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan bruge sejfilet til fiskefarsen i stedet for torsk. Det er en del billigere.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tallerken med boller i karry, æble og broccoli - med en tekst der foreslår at spise boller i karry til aftensmad

Må vi foreslå? Boller i karry er en gammel klassiker, der stadig smager skønt. Specielt her, hvor retten er tilsat lidt friskt sprødt og sursødt. Find opskriften her: Klassisk boller i karry.

Måske du også kan li'