Fisk med porre-sennepscreme og bønner

En hurtig fiskeret med cremet sauce er perfekt hverdagsmad.

Fisk med porre-sennepscreme og bønner
0-30 min.

(0)

14. september 2023 af Pernille SkjødtFoto: columbus leth

Ingredienser

personer
majskolber
2
grønne bønner
250 g
smør
1 spsk.
salt og peber
porrer
smør til stegning
1 spsk.
lyssejfilet (kuller eller torsk)
400 g
hvidløg
2 fed
vand
2 dl
piskefløde
1½ dl
dijonsennep
1½ tsk.

Til servering

frisk dild
½ bundter
brød
1
citroner
1

Sådan gør du

Træk yderbladene af majskolberne, og skær majskernerne af. Nip bønnerne, og damp dem i en gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter. Afdryp, og vend med majskerner, smør og salt.
Skyl porren, og skær den i tynde ringe. Steg porreringene i smør på en pande i 2-3 minutter.
Skær fisken i portionsstykker. Pil og hak hvidløgene.
Læg fisken oven på porreringene, og tilsæt vand (og evt. lidt hvidvin, hvis du har det), så det dækker ca. 1/3 op omkring porre og fisk. Læg låg på, og damp i 4-5 minutter, til fisken er færdigtilberedt.
Løft fiskestykkerne op på 4 tallerkener. Hæld fløde og hvidløg på panden, og kog i 2 minutter. Tilsæt sennep, salt og peber, og rør rundt.

Servering

Top fisken med porre-sennepscreme, majs, bønner og plukket dild. Servér med brød og citronbåde.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'