Fisk med porre-sennepscreme og bønner
14. september 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
En hurtig fiskeret med cremet sauce er perfekt hverdagsmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Træk yderbladene af majskolberne, og skær majskernerne af. Nip bønnerne, og damp dem i en gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter. Afdryp, og vend med majskerner, smør og salt.
Skyl porren, og skær den i tynde ringe. Steg porreringene i smør på en pande i 2-3 minutter.
Skær fisken i portionsstykker. Pil og hak hvidløgene.
Læg fisken oven på porreringene, og tilsæt vand (og evt. lidt hvidvin, hvis du har det),så det dækker ca. 1/3 op omkring porre og fisk. Læg låg på, og damp i 4-5 minutter, til fisken er færdigtilberedt.
Løft fiskestykkerne op på 4 tallerkener. Hæld fløde og hvidløg på panden, og kog i 2 minutter. Tilsæt sennep, salt og peber, og rør rundt.
Top fisken med porre-sennepscreme, majs, bønner og plukket dild. Servér med brød og citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk