Fisk med porre-sennepscreme og bønner

14. september 2023 af .

Foto: columbus leth

En hurtig fiskeret med cremet sauce er perfekt hverdagsmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Træk yderbladene af majskolberne, og skær majskernerne af. Nip bønnerne, og damp dem i en gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter. Afdryp, og vend med majskerner, smør og salt.
Skyl porren, og skær den i tynde ringe. Steg porreringene i smør på en pande i 2-3 minutter.
Skær fisken i portionsstykker. Pil og hak hvidløgene.
Læg fisken oven på porreringene, og tilsæt vand (og evt. lidt hvidvin, hvis du har det),så det dækker ca. 1/3 op omkring porre og fisk. Læg låg på, og damp i 4-5 minutter, til fisken er færdigtilberedt.
Løft fiskestykkerne op på 4 tallerkener. Hæld fløde og hvidløg på panden, og kog i 2 minutter. Tilsæt sennep, salt og peber, og rør rundt.
Top fisken med porre-sennepscreme, majs, bønner og plukket dild. Servér med brød og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar