Fisk i fad med ris og grøntsager
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Jakob Helbig
Rødspætter i fad med ris og grøntsager er en lækker måde at servere fisk på, og flødesaucen gør bestemt ikke retten dårligere!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning. Tænd ovnen på 200º.
Rul rødspættefileterne sammen til små ruller. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Rens fenniklen, skær bunden væk, og skær resten af fenniklen i tynde skiver på langs.
Opvarm en pande med smør, og steg porrer og fennikel ganske let i ca. 2 minutter.
Fordel de kogte ris i bunden af et smurt ovnfad. Læg porrer, fennikel og fisk oven på risene. Krydr med salt og peber, og drys med hakket dild og fintrevet citronskal.
Rør sennep og madlavningsfløde sammen, og hæld det over ingredienserne i fadet. Krydr godt med salt og peber.
Bag retten i ovnen i 20 minutter. Servér den direkte fra fadet med godt brød til.
Tip!
Retten kan laves med andre typer fisk, fx torsk eller laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk