Fisk i fad med gnocchi og blomkål
12. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Dette måltid kan trylles sammen på ingen tid og smager så herligt, at det fint kan serveres for gæster. Bag kulmule, gnocchi og ristet blomkål i ét fad, så det hele får en skøn smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Rens blomkål, og skær den i mundrette buketter.
Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfad.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til blomkålen er let gylden.
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Vend gnocchi og finthakket salvie sammen med blomkålen i ovnfadet.
Gnub olie på kulmulen, og krydr godt med salt og peber på begge sider.
Læg kulmulen med skindsiden opad over blomkål og gnocchi i fadet, og sæt retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til fisken er gennemstegt.
Riv parmesan fint over ovnretten, og servér med citron skåret i skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk