Fisk i fad med gnocchi og blomkål

12. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Dette måltid kan trylles sammen på ingen tid og smager så herligt, at det fint kan serveres for gæster. Bag kulmule, gnocchi og ristet blomkål i ét fad, så det hele får en skøn smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Rens blomkål, og skær den i mundrette buketter.
Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfad.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til blomkålen er let gylden.
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Vend gnocchi og finthakket salvie sammen med blomkålen i ovnfadet.
Gnub olie på kulmulen, og krydr godt med salt og peber på begge sider.
Læg kulmulen med skindsiden opad over blomkål og gnocchi i fadet, og sæt retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til fisken er gennemstegt.
Riv parmesan fint over ovnretten, og servér med citron skåret i skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar