Fisk bagt i kålsvøb med citronsmør
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Line Falck
Kålsvøbet sikrer, at fisken bevarer saft og smag under bagningen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i 12-15 minutter. Pil derefter skindet af dem.
Tænd ovnen på 200°. Kog kålbladene ganske kort, og pak dem så omkring torskefileterne.
Riv skallen af appelsinen, og pres saften. Pil og hak skalotteløg fint, og rør det sammen med smør, citronsaft, appelsinsaft og -skal.
Fordel smørret på fiskestykkerne, og krydr godt med salt og peber. Dæk fadet med alufolie, og bag fisken i onven i ca. 15 minutter.
Servér torskefileterne med kålsvøb sammen med de pillede kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk