Fish cakes med spicy agurkesalat og ris

21. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Smagfulde fiskefrikadeller med ingefær, citrongræs og koriander, der smager af en tur til Østen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
Skræl ingefæren, og riv det fint. Bank let på den hvide del af citrongræsstænglen, og hak den meget fint. Skyl korianderen, og hak fint.
Rør fiskefarsen med ingefær, citrongræs, koriander, salt og peber. Form farsen til ca. otte fish cakes, og vend dem i rasp.
Steg fish cakesene i olie på en pande i to-tre minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl agurken, skær den over på langs, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver. Skyl chilien, og hak den fint.
Vend agurk med chili, sesamfrø, fiskesauce, tamari og limesaft i en skål.
Skær limen i både, og pluk koriander groft. Servér fish cakes med spicy agurkesalat, ris, limebåde, koriander og ekstra tamari.

Tip!

Kog evt. risene sammen med lidt af citrongræsset, der giver en skøn parfumeret smag og duft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar