Fish cakes med sesam og avocadosalat
23. august 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Når du vender fish cakesene i sesamfrø, får de en knasende lækker overflade. Og hvem kan modstå en frisk avocadosalat?
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl citrongræs og chili, og hak begge dele fint. Rør fiskefarsen med citrongræs og chili, og form farsen til små fish cakes. Vend dem i sesam i en dyb tallerken.
Steg fish cakesene i rigeligt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side ved middel varme.
Skyl hjertesalaterne, og del dem i grove stykker. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Pluk dild groft. Skyl chilien, og hak den fint.
Anret salaten på et fad, og top med avocado, forårsløg, dild og chili. Drys med sesam.
Anret fish cakes i dybe tallerkener med avocadosalat, citronbåde og plukket dild. Servér evt. med ris.
Tip!
Er du vild med koriander, kan du blande en håndfuld friskhakket koriander i fiskefarsen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk