Fish cakes med sesam og avocadosalat

Når du vender fish cakesene i sesamfrø, får de en knasende lækker overflade. Og hvem kan modstå en frisk avocadosalat?

Fish cakes med sesam og avocadosalat
31-60 min.

(0)

23. august 2022 af Pernille SkjødtFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Fish cakes

citrongræs
1 stilke
friske røde chilier
½
fiskefars
500 g
sesamfrø
1½ dl
smagsneutral olie til stegning

Avocadosalat

hjertesalater
2
forårsløg
2
avocadoer
2
frisk dild
1 bundter
friske røde chilier
1
ristet sesamfrø
2 spsk.

Til servering

citroner
1
frisk dild
1 bundter
Evt. ris eller brød

Sådan gør du

Fish cakes

Skyl citrongræs og chili, og hak begge dele fint. Rør fiskefarsen med citrongræs og chili, og form farsen til små fish cakes. Vend dem i sesam i en dyb tallerken.
Steg fish cakesene i rigeligt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side ved middel varme.

Avocadosalat

Skyl hjertesalaterne, og del dem i grove stykker. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Pluk dild groft. Skyl chilien, og hak den fint.
Anret salaten på et fad, og top med avocado, forårsløg, dild og chili. Drys med sesam.

Servering

Anret fish cakes i dybe tallerkener med avocadosalat, citronbåde og plukket dild. Servér evt. med ris.

Tip!

Er du vild med koriander, kan du blande en håndfuld friskhakket koriander i fiskefarsen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'