Fish cakes med ris og lynstegt broccoli

18. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Asiens svar på fiskefrikadeller er fyldt med frisk koriander og citrongræs.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløget, og skær det i små tern. Hak korianderen fint (gem lidt til topping). Skyl citrongræs, og hak den hvide del helt fint.
Rør fiskefarsen sammen med rødløg, koriander, citrongræs og et par dråber fiskesauce i en skål, og form farsen til små fish cakes.
Steg fish cakesene i rigeligt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side ved middel varme. Anret på et fad, og top med skyllet og fintsnittede forårsløg og limebåde.
Skyl broccolien, og del den i små buketter. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl chilien, og hak den fint.
Lynsteg broccoli og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Tag panden af varmen, og vend broccolien med chili, tamari, sesam, salt og peber.
Servér fish cakes med kogte ris, lynstegt broccoli, limebåde og soja.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar