Filodej med serrano og perlebygsalat

De sprøde filodejs-twistere med serranoskinke er et knasende skønt tilbehør til denne gode perlebygsalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg efter pakkens anvisning. Tænd ovnen på 175°. Rens ⅔ af radiserne, og halvér dem. Skær auberginer i tern.
Fordel radiser og auberginer på en bageplade med bagepapir, og vend dem i olie. Drys med salt, og bag dem møre i ovnen i ca. 20 minutter.
Del 1 plade filodej i 4 stykker. Smør pesto ud på hver firkant, og rul dem sammen.
Rul 1 stykke skinke sammen på langs, og rul det sammen med 1 fillorulle, så du får fine twistere. Fortsæt til der ikke er mere dej og skinke.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem sprøde i ovnen i 15-20 minutter.
Rør alle ingredienserne sammen til en dressing.
Rens det sidste bundt radiser, og skær dem i skiver. Skyl og halvér vindruer. Pil og hak rødløg. Bland det hele med perlebyggen.
Vend dressingen i sammen med bagte radiser og auberginetern.
Rist valnødderne i ovnen i 5 minutter. Hak dem groft, og fordel dem over salaten sammen med mozzarella revet i stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar