Filodej med serrano og perlebygsalat
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
De sprøde filodejs-twistere med serranoskinke er et knasende skønt tilbehør til denne gode perlebygsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg efter pakkens anvisning. Tænd ovnen på 175°. Rens ⅔ af radiserne, og halvér dem. Skær auberginer i tern.
Fordel radiser og auberginer på en bageplade med bagepapir, og vend dem i olie. Drys med salt, og bag dem møre i ovnen i ca. 20 minutter.
Del 1 plade filodej i 4 stykker. Smør pesto ud på hver firkant, og rul dem sammen.
Rul 1 stykke skinke sammen på langs, og rul det sammen med 1 fillorulle, så du får fine twistere. Fortsæt til der ikke er mere dej og skinke.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem sprøde i ovnen i 15-20 minutter.
Rør alle ingredienserne sammen til en dressing.
Rens det sidste bundt radiser, og skær dem i skiver. Skyl og halvér vindruer. Pil og hak rødløg. Bland det hele med perlebyggen.
Vend dressingen i sammen med bagte radiser og auberginetern.
Rist valnødderne i ovnen i 5 minutter. Hak dem groft, og fordel dem over salaten sammen med mozzarella revet i stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk