Figensalat med radicchio og pinjekerner
1. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En flot mørkerød salat bestående af friske figner, radicchio og pinjekerner, der smager skønt sammen. Servér den lækre efterårssalat som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist pinjekerner let på en tør pande.
Skær fignerne i kvarte.
Skyl og tør radicchiosalaten.
Pluk bladene, og vend dem med pinjekerner og figner.
Bland olie og eddike i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk