Fettuccine med stegt kylling og tomatsauce
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Line Falck
En hurtig og nem pastaret med lækker stegt kylling og en tomatsauce, der vil vække glæde omkring bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak rødløgene groft, og steg dem i olie i en gryde. Tilsæt de mosede tomater, og lad saucen simre i 5 minutter.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian og persille, men gem lidt persilleblade til pynt. Rør hvidløg og krydderurter i saucen, og smag til med cayennepeber og salt.
Brun kyllingefileterne i olie på en pande. Skru ned for varmen, og lad kyllingen stege 4 minutter på hver side. Skær kødet i skiver.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra, og servér pastaen med tomatsauce, kyllingestykker, friskrevet parmesan og lidt friske persilleblade.
Tip!
Lav en hurtig tomatsauce af mosede tomater fra flaske. Du kan også bruge to dåser hakkede tomater, men flasketomaterne har ofte en lidt fyldigere og mere mild smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk