Fettuccine med salsiccia og salvie
2. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Til denne simple pastaret skal du bruge salsiccia. Det er en frisk italiensk pølse, som du kan finde i større supermarkeder og delikatessebutikker.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Stil mandlerne til side.
Pres salsicciapølsen ud i små stykker, og steg dem på en pande.
Tilsæt hakket salvie, og lad det stege, til kødet er gennemstegt og let gyldent.
Kog fettuccine al dente i saltet vand.
Vend den friskkogte pasta i panden, og riv parmesan over. Smag til med salt og peber. Drys med grofthakkede mandler, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk