Fettuccine med salsiccia og salvie

2. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Til denne simple pastaret skal du bruge salsiccia. Det er en frisk italiensk pølse, som du kan finde i større supermarkeder og delikatessebutikker.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Stil mandlerne til side.
Pres salsicciapølsen ud i små stykker, og steg dem på en pande.
Tilsæt hakket salvie, og lad det stege, til kødet er gennemstegt og let gyldent.
Kog fettuccine al dente i saltet vand.
Vend den friskkogte pasta i panden, og riv parmesan over. Smag til med salt og peber. Drys med grofthakkede mandler, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar