Fetacreme

1. august 2022 af .

Foto: Peter Kam

Servér fetacremen med agurk, rødløg og granatæblekerner som en lækker appetizer, let frokost eller forret. Du kan også bare bruge den som dip uden tilbehøret.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend feta og græsk yoghurt hurtigt sammen til en ensartet creme, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl agurken, skær den igennem på langs, og skrab kernerne ud. Skær agurken i skiver.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Halvér granatæblet, bank kernerne ud, og kassér de hvide hinder. Hak dilden fint.
Anret fetacremen på et fad, og fordel agurk, rødløg og granatæblekerner udover.
Dryp med lidt ekstra citronsaft, drys med dild, og kværn lidt peber over. Servér med fladbrød skåret i mindre stykker.

Tip!

Serverer du dippen for sig selv, kan du blende lidt hvidløg og krydderurter i for mere smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar