Ferskensorbet med te og ferskensalat med mynte
Når man laver sorbet, kan en ismaskine være en god hjælp. Sorbeten vil fryse væsentligt hurtigere i ismaskinen, og du slipper for selv at røre i den undervejs.
![Ferskensorbet med te og ferskensalat med mynte](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ferskensorbet-med-te-og-ferskensalat-med-mynte_2871.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5443115234375&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Sorbeten skal fryse i minimum 45 minutter, hvis du har en ismaskine.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner