Ferskenmuffins

Så snart fersknerne modner, og supermarkedernes grøntafdelinger bugner med dem, får man lyst til at sætte tænderne i de saftige og søde frugter. Forvandl dem også til bløde muffins, du nemt kan tage med dig på picnic og i en madpakke.

Ferskenmuffins
0-30 min.

(0)

September 5, 2023 af Louisa LorangFoto: Rikke Westesen

Ingredienser

stk.

Udstyr

Udstyr

  • 1 fast muffinform af metal eller silikone med 12 huller
  • 12 muffinforme af papir

Sådan gør du

Tip!

Muffins er bedst på dagen, de er bagt, men lav dejen dagen forinden, og fyld den i en sprøjtepose. Læg den på køl natten over. Klargør også ferskerne. Tag både dej og ferskner ud af køleskabet 30-60 minutter før brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'