Fermenterede hvidløg

21. juni 2019 af .

Foto: Lior David Zilberstein

Du kan fermentere kål, men du kan faktisk også bruge processen til hvidløg. De små fed får en lækker smag, og de kan f.eks. bruges i salater.

Bemærk
Trækketid: 3 uger.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog vandet, og opløs saltet deri. Køl det ned til stuetemperatur.
Pil hvidløgsfeddene. Fyld et steriliseret sylteglas med hvidløgsfed helt til toppen.
Tilsæt de hvide peberkorn og stjerneanissen.
Hæld det afkølede saltvand i glasset, så det dækker alle ingredienserne.
Luk sylteglasset, og opbevar det ved stuetemperatur uden for direkte sollys i 3 uger. Opbevar derefter i køleskab.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar