Fermenterede hvidløg
21. juni 2019
af
Lior David Zilberstein.
Foto: Lior David Zilberstein
Du kan fermentere kål, men du kan faktisk også bruge processen til hvidløg. De små fed får en lækker smag, og de kan f.eks. bruges i salater.
Bemærk
Trækketid: 3 uger.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog vandet, og opløs saltet deri. Køl det ned til stuetemperatur.
Pil hvidløgsfeddene. Fyld et steriliseret sylteglas med hvidløgsfed helt til toppen.
Tilsæt de hvide peberkorn og stjerneanissen.
Hæld det afkølede saltvand i glasset, så det dækker alle ingredienserne.
Luk sylteglasset, og opbevar det ved stuetemperatur uden for direkte sollys i 3 uger. Opbevar derefter i køleskab.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk