Fennikelslaw på butterbean-spread

Prøv at anrette din salat oven på en cremet spread af butterbeans. Bønnerne får en dejlig dyb smag, når de grilles let på enten havegrilllen eller en grillpande.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp butterbeans. Pil og pres hvidløg. Pres saften af citronen.
Blend alle ingredienserne på nær vand sammen i en blender til en cremet konsistens, og tilsæt evt. en smule vand, hvis maskinen har svært ved at køre rundt.
Rens fennikler, skær bunden af og snit dem derefter i papirtynde skiver på tværs, gerne på et mandolinjern. Læg fennikelskiverne i en stor skål.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål, og vend den i den snittede fennikel.
Skyl de grønne bønner, og nip enderne af. Vend bønnerne i olivenolie og salt, og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de får flotte grillstriber.
Hak dild groft. Vend grillede bønner og dild i fennikelslawen. Smør butterbean-spread ud på et fad, fordel fennikelslawen på, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
28. november 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar