Fennikelslaw med nødder og pecorino
2. december 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Fennikel er en grøntsag, der ofte bliver lidt overset, og det er en skam, for den smager skønt, fx som her i en frisk salat med spidskål, nødder og ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit fennikel og spidskål i meget tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Vend dem i en marinade af citronsaft og olivenolie smagt til med salt og peber. Lad gerne salaten trække lidt, så mørner marinaden grøntsagerne.
Drys finthakket fennikeltop, grofthakkede hasselnødder, rucola og pecorino på. Servér groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk