Fennikelslaw med nødder og pecorino

2. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Fennikel er en grøntsag, der ofte bliver lidt overset, og det er en skam, for den smager skønt, fx som her i en frisk salat med spidskål, nødder og ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit fennikel og spidskål i meget tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Vend dem i en marinade af citronsaft og olivenolie smagt til med salt og peber. Lad gerne salaten trække lidt, så mørner marinaden grøntsagerne.
Drys finthakket fennikeltop, grofthakkede hasselnødder, rucola og pecorino på. Servér groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar