Fennikelslaw med æbler og cashewdressing
27. februar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Prøv en anderledes salat til julemaden med denne fennikelslaw, der får ekstra smag af dressingen af cashewnødder og sennep.
Ingredienser
Sådan gør du
Dæk cashewnødderne med kogende vand i en skål, og lad skålen stå i 30 minutter.
Si vandet fra cashewnødderne, og blend dem i en blender sammen med hvidløg, citronsaft, sennep, salt og peber.
Tilsæt gradvist vand, til du får en helt glat, cremet og flydende konsistens. Smag dressingen til.
Snit fennikel i helt fine skiver fra top til bund. Skyl og skær æbler i papirtynde skiver uden kernehus.
Bland snittet fennikel og æble i en skål, og vend dressingen i. Opbevar din slaw på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk