Fennikelslaw med æbler og cashewdressing

Prøv en anderledes salat til julemaden med denne fennikelslaw, der får ekstra smag af dressingen af cashewnødder og sennep.

Ingredienser

Sådan gør du

Dæk cashewnødderne med kogende vand i en skål, og lad skålen stå i 30 minutter.
Si vandet fra cashewnødderne, og blend dem i en blender sammen med hvidløg, citronsaft, sennep, salt og peber.
Tilsæt gradvist vand, til du får en helt glat, cremet og flydende konsistens. Smag dressingen til.
Snit fennikel i helt fine skiver fra top til bund. Skyl og skær æbler i papirtynde skiver uden kernehus.
Bland snittet fennikel og æble i en skål, og vend dressingen i. Opbevar din slaw på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
27. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar