Fennikelslaw med æbler og cashewdressing

27. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Prøv en anderledes salat til julemaden med denne fennikelslaw, der får ekstra smag af dressingen af cashewnødder og sennep.

Ingredienser

Sådan gør du

Dæk cashewnødderne med kogende vand i en skål, og lad skålen stå i 30 minutter.
Si vandet fra cashewnødderne, og blend dem i en blender sammen med hvidløg, citronsaft, sennep, salt og peber.
Tilsæt gradvist vand, til du får en helt glat, cremet og flydende konsistens. Smag dressingen til.
Snit fennikel i helt fine skiver fra top til bund. Skyl og skær æbler i papirtynde skiver uden kernehus.
Bland snittet fennikel og æble i en skål, og vend dressingen i. Opbevar din slaw på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar