Fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips
2. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Fennikel er en perfekt smagsgiver til fisk med sin anis-agtige smag. Servér en sprød fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens fenniklen. Skyl æblerne. Skær begge dele i meget tynde skiver, brug gerne et mandolinjern.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend fennikel og æbler i dressingen.
Skær rugbrødsskiverne i kvarte, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt.
Rist rubrødsstykkerne i en 180° varm ovn i 5 minutter, til de er sprøde.
Anret laksen på tallerkener, og fordel fennikelsalaten ovenpå.
Pynt med kørvel og friskkværnet peber, og servér med rugbrødschips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk