Fennikelsalat med blommer og abrikoser
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
En fyldig og saftig fennikelsalat, der lyser flot op på bordet, og smager sødt af blommer og abrikoser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i grove tern, og rist dem i olie på en pande.
Skyl blommer og abrikoser, og skær dem i mundrette stykker. Rens og skær fennikel og blomkål i fine skiver.
Skyl og tør hjertesalaten, og pluk bladene i mindre stykker.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Vend alt sammen, lige før salaten skal serveres. Drys evt. salaten med blade fra en morgenfrueblomst.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk