Fedtebrød med limeglasur og kokosflager
27. oktober 2020
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den syrlige limeglasur og de sprøde kokosflager gør bare de klassiske fedtebrød endnu bedre. Servér dem til en kop te eller kaffe, eller nyd dem bare som de er.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Ælt alle ingredienserne til dejen sammen i en skål. Rul dejen til 3 stænger.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg stængerne på pladen, og tryk dem let flade. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter. Lad dem køle helt af.
Riv skallen fint, og pres saften af limefrugterne. Rør flormelis sammen med limesaft og limeskal til en tyk glasur.
Smør en bred stribe af glasur på kagestængerne. Skær dem herefter i skrå snitter, og pynt med kokosflager.
Lad glasuren tørre. Opbevar kagerne i en lufttæt dåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk