Fastelavnsboller med marcipan og flødeskum
Disse svenske fastelavnsboller kaldes semlor og består af en hvedebolle, der fyldes med marcipan og flødeskum.
![Fastelavnsboller med marcipan og flødeskum](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fastelavnsboller-med-marcipan-og-flodeskum_3601.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
February 27, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Henrik Freek
Bemærk:I denne opskrift kan du vælge enten at bage én stor fastelavnsbollekage eller små fastelavnsboller i portionsstørrelse.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- en springform, 20 cm i diameter (hvis du vil bage én stor kage)
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner