Fastelavnsboller med lemoncurd og brændt marengs
Du kender de traditionelle danske fastelavnsboller, men du har sikkert ikke smagt vores engelske fortolkning med lemoncurd og brændt marengs. Forandring fryder!
![Fastelavnsboller med lemoncurd og brændt marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fastelavnsboller-med-lemoncurd-og-braendt-marengs_2317.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5501708984375&fp-z=1)
31-60 min.
(2)
February 14, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 1½ time.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- en lille créme brûée-gasbrænder
- et sukker eller stegetermometer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner