Fastelavnsboller med appelsinremonce og glasur
Blander du både appelsinskal og birkesfrø i remoncen i fastelavnsbollen, giver du den et knasende og syrligt tvist, som klæder den søde bolle perfekt.
![Fastelavnsboller med appelsinremonce og glasur](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fastelavnsboller-med-appelsinremonce-og-glasur_10282.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.329217888969748&fp-z=1.0000000000000002)
31-60 min.
(1)
April 27, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Philip Høpner
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time og 45 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner