Fastelavnsboller med appelsin og chokolade

Der bliver ballade, hvis der ikke er klassiske fastelavnsboller på kagebordet, når kalenderen viser februar. Fyld bollerne med appelsinskal, mørk chokolade og marcipan, så venter der en velsmagende overraskelse, når du tager den første bid.

Fastelavnsboller med appelsin og chokolade
31-60 min.

(0)

February 24, 2022 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 2 timer i alt.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Vil du variere fastelavnsbollerne, kan du erstatte appelsinskallen i remoncen med citronskal eller limeskal. Erstatter du også appelsinjuicen i glasuren med friskpresset citronsaft eller limesaft, bliver smagen endnu mere intens.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'