Fastelavnsboller med æblekompot og saltkaramel
Disse fastelavnsboller er så lækre, at man næsten ikke tror på, at de er hjemmelavede. Du kan sagtens lave æblekompot, saltkaramel og krokant 1-2 dage i forvejen, så du ikke står med det hele på en gang.
![Fastelavnsboller med æblekompot og saltkaramel](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fastelavnsboller-med-aeblekompot-og-saltkaramel_12802.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5159076502185299&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
February 24, 2022 af Louisa LorangFoto: Lene Samsø
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner