Fastelavnsboller med æblekompot og kanelfløde

Det evigt gode parløb mellem æbler og kanel forenes på bedste vis i disse fristende fastelavnsboller med syrlig kompot og sød creme.

Fastelavnsboller med æblekompot og kanelfløde
31-60 min.

(0)

May 5, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: I alt 2 timer

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Det kræver lidt tålmodighed at arbejde med wienerdej, men det er ikke svært. Hvis smørret i dejen bliver for blødt undervejs, så læg dejen i fryseren i 15 minutter mellem hver foldning, så den bliver kold igen og dermed nemmere at rulle ud.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'