Fastelavnsboller af wienerdej med mokkacreme og nougat

Her får du en af de fastelavnsboller, der kræver lidt ekstra. Wienerdej er nemlig lidt omstændigt og tidskrævende. Tilgengæld er hjemmelavede fastelavsnboller af wienerdej helt fantastiske! Her er de med mokkacreme og nougat.

Fastelavnsboller af wienerdej med mokkacreme og nougat
31-60 min.

(0)

March 2, 2025 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Bemærk:Regi Madam Stoltz, Nordal, Mosaik Hjørnet, Damhus Keramik, Sthål,

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Du kan med fordel samle bollerne dagen før brug og have dem på køl. Bag dem f.eks. om formiddagen, og nyd dem til eftermiddagkaffen. Wienerdej har godt af at være helt kold, når du kommer den i ovnen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'