Fastelavnsboller af vandbakkelse med kaffeskum

Luftige vandbakkelser med en knasende sprød top, som opstår ved at lægge en rund cookiedej på toppen af den ubagte vandbakkelse, hvorefter den smyger sig kærligt om kagen, mens den bages. I Frankrig kaldes de små kager for ”choux au craquelin”, hvor de findes i et hav af varianter med forskelligt fyld.

Fastelavnsboller af vandbakkelse med kaffeskum
31-60 min.

(2)

January 31, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 sprøjtepose med rund tylle
  • 1 glas eller 1 udstikkerform, ca. 5 cm i diameter
  • 1 sprøjtepose med stor stjernetylle

Sådan gør du

Tip!

Åbn ikke ovnlågen, mens du bager vandbakkelser, så falder de sammen. Vent, til bagetiden er gået, og tag en enkelt vandbakkelse ud for at kontrollere, at den holder formen. Gør den det, kan du herefter tage resten ud af ovnen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'