Fastelavnsboller af vandbakkelse med kaffeskum
Luftige vandbakkelser med en knasende sprød top, som opstår ved at lægge en rund cookiedej på toppen af den ubagte vandbakkelse, hvorefter den smyger sig kærligt om kagen, mens den bages. I Frankrig kaldes de små kager for ”choux au craquelin”, hvor de findes i et hav af varianter med forskelligt fyld.
31-60 min.
(2)
January 31, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 sprøjtepose med rund tylle
- 1 glas eller 1 udstikkerform, ca. 5 cm i diameter
- 1 sprøjtepose med stor stjernetylle
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på kagemand med vandbakkelsesdej
Powered by Froala Editor