Fasanfrikadeller

21. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Det er altid lækkert med frikadeller, og de her fasanfrikadeller er ikke nogen undtagelse. Servér dem til kartoffelsalat eller på en skive rugbrød.

Bemærk
Hviletid: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær fasankødet fra skroget (ca. 500 g),og kom det i en minihakker.
Tilsæt 0,5 spsk. salt, og blend kødet sejt.
Pil løg og hvidløg, og hak det.
Rør kødet med løg, æg, sennep, mel, 2 spsk. hakket timian og peber til en fast fars. Lad evt. farsen hvile i 1-2 timer.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør på en pande, til de er gennemstegte.
Servér evt. med kartoffelsalat eller på rugbrød med stegte svampe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar