Fasanfrikadeller
21. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Det er altid lækkert med frikadeller, og de her fasanfrikadeller er ikke nogen undtagelse. Servér dem til kartoffelsalat eller på en skive rugbrød.
Bemærk
Hviletid: 1-2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær fasankødet fra skroget (ca. 500 g),og kom det i en minihakker.
Tilsæt 0,5 spsk. salt, og blend kødet sejt.
Pil løg og hvidløg, og hak det.
Rør kødet med løg, æg, sennep, mel, 2 spsk. hakket timian og peber til en fast fars. Lad evt. farsen hvile i 1-2 timer.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør på en pande, til de er gennemstegte.
Servér evt. med kartoffelsalat eller på rugbrød med stegte svampe.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk