Fasanbryst med parmaskinke og speltotto
Speltotto er risotto lavet på perlespelt. Det giver en god struktur og mætter godt. Perfekt tilbehør til et lækkert stykke fasanbryst med parmaskinke.
![Fasanbryst med parmaskinke og speltotto](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fasanbryst-med-parmaskinke-og-speltotto_5063.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5174153645833334&fp-y=0.6575927734375&fp-z=1.2773388773388774)
31-60 min.
(1)
August 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Bemærk:Trækketid: Mindst 1 time og gerne natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner