Fasan på cremet squash
21. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Vildt og lækkert. Fasan, cremet flødesauce og et par håndfulde grøntsager – så er aftensmaden serveret.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup fasanbrystfileterne med køkkenrulle, og brun dem i smør i 15 sekunder på en pande.
Tilsæt vand på panden, og lad fasanbrysterne simre i vandet i 2 minutter på hver side.
Kom kødet i en skål, og kog lagen ind med fløde. Smag til med salt og peber.
Skær løget i tern, og riv squashen i julienne. Rens svampene, og skær dem i kvarter.
Rist løg og svampe i olie på en pande ved høj varme. Vend squashstrimlerne i den varme sauce, og anret i dybe tallerkener med fasanbryster, løg og svampe.
Tip!
Fasanbrystfileter har intet fedt. Derfor er de nemme at ødelægge med for meget varme, så hold gerne ekstra øje med, hvor længe de er på panden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk