Fasan i fad med Danablu

21. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker fasan, cremet ost og søde druer. I det her fad kombineres vildtkød med den kendte Danablu-smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Klip fasanerne i 4 stykker (bryst og lår),og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver. Skær squashen i tern.
Steg bacon på en tør pande i 3 minutter. Tilsæt løg og squash, og steg i 3 minutter under omrøring.
Hæld fløde og bouillon på panden, og kog op.
Del osten i mindre stykker, og smelt den i baconsaucen.
Hæld saucen over fasanstykkerne, tilsæt druer og sæt fadet i ovnen i 45-50 minutter. Server evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar