Fasan i fad med Danablu
21. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Lækker fasan, cremet ost og søde druer. I det her fad kombineres vildtkød med den kendte Danablu-smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Klip fasanerne i 4 stykker (bryst og lår),og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Pil løget, halvér det på langs og skær det i tynde skiver. Skær squashen i tern.
Steg bacon på en tør pande i 3 minutter. Tilsæt løg og squash, og steg i 3 minutter under omrøring.
Hæld fløde og bouillon på panden, og kog op.
Del osten i mindre stykker, og smelt den i baconsaucen.
Hæld saucen over fasanstykkerne, tilsæt druer og sæt fadet i ovnen i 45-50 minutter. Server evt. med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk