Farverige rugbrødssnitter til madpakken
10. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav en festlig madpakke med disse fine, farverige snitter, der samtidig er fyldt med sundt og mættende grønt. Ikke mindst snitten med søde bær er en lille overraskende perle – som et stykke frugtkage med en rugbrødsbund.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør brødskiver med friskost, og halvér dem diagonalt.
Skær kartoflerne i skiver, og fordel dem på 2 halve stykker brød. Pynt snitten med karse.
Skær avocado i skiver, og dryp dem med lidt citronsaft. Fordel avocadoskiverne på 2 halve stykker brød, krydr snitten med salt og peber, og pynt den med ærteskud.
Skræl og riv guleroden, fordel den på 2 halve brødstykker, og drys evt. snitten med lidt sesam.
Kom bærrene på de sidste 2 halve stykker brød, og snitterne er klar.
Tip!
Snitterne vil også gøre sig rigtig godt ved et klassisk tebord.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Mere inspiration? Sunde snacks til madpakken