Farseret kyllingebryst med spidskålssalat
Giv det lyse kyllingekød ekstra smag ved at farsere det med en krydret blanding af urter og soltørrede tomater.
![Farseret kyllingebryst med spidskålssalat](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/farseret-kyllingebryst-med-spidskalssalat_2890.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.65234375&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Udstyr
- fire kødnåle
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Lækker opskrift på Cordon Bleu med kylling
Powered by Froala Editor