Farserede peberfrugter med couscous
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Colombus Leth
De farserede peberfrugter smager skønt af oliven, feta og oregano, der leder tankerne til middelhavets varme.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Flæk peberfrugterne på langs, fjern kernerne, og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir.
Rør oksekødet med salt, peber, grofthakket oregano, oliven og smuldret feta. Fyld farsen i peberfrugterne, og dryp med olivenolie.
Bag peberfrugterne i ovnen i 20 minutter.
Hæld couscoussen i en skål, hæld kogende vand og olie over, og rør rundt. Lad det trække i 10 minutter.
Hak purløg og dild fint, og vend det sammen med couscoussen. Smag til med salt og peber.
Anret de varme peberfrugter med couscous, og server med citron skåret i både og evt. en skefuld yoghurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk