Farsbrød med sommergrønt
6. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Farsbrød i portionsstørrelse er både nemt og delikat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 190°. Skyl løvstikke og persille, og hak begge dele fint. Pil løget, og hak det fint.
Rør det hele sammen med kød, rasp, mælk, æg, salt og peber i en skål.
Form farsen til 4 små farsbrød, sæt dem på en bageplade med bagepapir, og dæk dem med baconskiver.
Bag farsbrødene i ovnen i 35-40 minutter, til de er gyldne og gennemstegte .
Skræl gulerødderne, og damp dem i 2 cm saltet vand med en smørklat i en dyb pande i 2 minutter.
Skyl forårsløgene, skær bunden af, og lad dem dampe med gulerødderne i 1 minut. Tilsæt ærterne, og damp i yderligere 1 minut, til grøntsagerne er smukke og al dente.
Servér farsbrød med sommergrønt og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk