Farsbrød med sommergrønt

6. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Farsbrød i portionsstørrelse er både nemt og delikat.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190°. Skyl løvstikke og persille, og hak begge dele fint. Pil løget, og hak det fint.
Rør det hele sammen med kød, rasp, mælk, æg, salt og peber i en skål.
Form farsen til 4 små farsbrød, sæt dem på en bageplade med bagepapir, og dæk dem med baconskiver.
Bag farsbrødene i ovnen i 35-40 minutter, til de er gyldne og gennemstegte .
Skræl gulerødderne, og damp dem i 2 cm saltet vand med en smørklat i en dyb pande i 2 minutter.
Skyl forårsløgene, skær bunden af, og lad dem dampe med gulerødderne i 1 minut. Tilsæt ærterne, og damp i yderligere 1 minut, til grøntsagerne er smukke og al dente.
Servér farsbrød med sommergrønt og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar