Farsbrød i fad med hasselbackkartofler
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Steg dit farsbrød i et fad i ovnen sammen med hasselbackkartofler, så det er ekstranemt og lækkert. På en hyggelig fredag aften smager det forrygende med et godt glas rødvin til.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Sådan laver du det bedste farsbrød
Du kender måske farsbrødet fra din barndom, men det holder stadig på middagsbordet til både hverdag og fest.
Farsbrød opskrift
I farsen røres her stegte champignoner og soltørrede tomater, som er med til at give en dejlig smag. Ønsker du et helt traditionelt farsbrød, kan du sagtens undlade disse elementer.
Du kan også sagtens pakke farsbrødet ind i bacon i stedet for parmaskinke. Begge dele bliver sprøde i ovnen og bidrager med god smag.
Opskriften her er med hakket oksekød, men du kan godt bytte det ud med svinekød eller bruge en blanding af okse- og svinekød.
Græsk farsbrød
Ønsker du en græsk udgave af det lækre farsbrød, kan du komme soltørrede tomater, oliven og feta i farsen. Se vores bedste opskrift på græsk farsbrød her.