Falafler med vinterråkost

Skyd genvej, og køb færdiglavede falafler – eller prøv at lave dem selv. Når du alligevel er i gang, kan du gange mængderne op, så du har en ekstra portion til fryseren. På den måde har du et sprødt og sundt indhold til salat, pitabrød eller sandwich lige ved hånden.

Falafler med vinterråkost
0-30 min.

(0)

April 6, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Kikærterne skal udblødes natten over.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kålrabi er en rodfrugt med en mild og sødlig smag. Den er god både kogt, stegt, bagt og rå. Skær den julienne, dvs. i tændstik-tynde strimler, hvis du vil have smukke gule bjælker i salaten.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'