Fajitas med okse, avocado og koriander

28. oktober 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Start i god tid med denne ret, så kød og grøntsager kan nå at marinere med krydderier og limesaft.

Bemærk
Marinering: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup kødet tørt. Pil løgene, og skær dem i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Bland oksekød og grøntsager sammen i en skål med spidskommen og chili. Pres saften af limefrugterne, og rør den i blandingen. Dæk skålen med husholdningsfilm, og marinér på køl i mindst 2 timer.
Varm en stor pande godt op, og steg blandingen af kød og grøntsager på panden i 3-5 minutter, til det er godt ristet, og kødet er mørt. Krydr med salt og peber.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Lun tortillaerne. Skær chilien i tynde skiver.
Top fajitas med avocado, frisk koriander og chili, og servér straks med lune tortillas, cremefraiche og limebåde. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar