Fajitas med okse, avocado og koriander
28. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Start i god tid med denne ret, så kød og grøntsager kan nå at marinere med krydderier og limesaft.
Bemærk
Marinering: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup kødet tørt. Pil løgene, og skær dem i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Bland oksekød og grøntsager sammen i en skål med spidskommen og chili. Pres saften af limefrugterne, og rør den i blandingen. Dæk skålen med husholdningsfilm, og marinér på køl i mindst 2 timer.
Varm en stor pande godt op, og steg blandingen af kød og grøntsager på panden i 3-5 minutter, til det er godt ristet, og kødet er mørt. Krydr med salt og peber.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Lun tortillaerne. Skær chilien i tynde skiver.
Top fajitas med avocado, frisk koriander og chili, og servér straks med lune tortillas, cremefraiche og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk