Fajitabowl med kylling
23. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tøm køleskabet og krydderihylden, og servér en smuk og mættende bowl med smag af Mexico.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og skær det i tynde strimler. Bring vand, eddike og sukker i kog i en gryde. Sluk for varmen, når sukkeret er opløst, og hæld løget i. Lad det trække minimum 30 minutter, gerne længere.
Skær kyllingen i strimler. Rør krydderier og majsstivelse sammen i en skål, drys det over kyllingen, og massér det godt ind i kødet. Steg kyllingen på en pande med olie i 3-4 minutter på hver side. Tag kødet af panden.
Skyl babymajsene, del dem på midten, og steg dem lidt i den krydrede olie på panden.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i tern. Skyl og hak koriander fint. Rør avocado sammen med cremefraiche og koriander i en skål. Smag til med salt, peber og limesaft.
Skyl og tør salat, tomater og koriander. Skær tomaterne i halve. Fordel salatblade, tortillachips og kylling i en skål. Top med avocadocreme, tomater, majs, syltede løg og jalapenos. Slut af med frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på klassisk Buddha Bowl