Fajitabowl med kylling

23. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Tøm køleskabet og krydderihylden, og servér en smuk og mættende bowl med smag af Mexico.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og skær det i tynde strimler. Bring vand, eddike og sukker i kog i en gryde. Sluk for varmen, når sukkeret er opløst, og hæld løget i. Lad det trække minimum 30 minutter, gerne længere.
Skær kyllingen i strimler. Rør krydderier og majsstivelse sammen i en skål, drys det over kyllingen, og massér det godt ind i kødet. Steg kyllingen på en pande med olie i 3-4 minutter på hver side. Tag kødet af panden.
Skyl babymajsene, del dem på midten, og steg dem lidt i den krydrede olie på panden.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i tern. Skyl og hak koriander fint. Rør avocado sammen med cremefraiche og koriander i en skål. Smag til med salt, peber og limesaft.
Skyl og tør salat, tomater og koriander. Skær tomaterne i halve. Fordel salatblade, tortillachips og kylling i en skål. Top med avocadocreme, tomater, majs, syltede løg og jalapenos. Slut af med frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar