Eton mess med bagte rabarber

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Rør godt rundt i desserten inden servering – det hedder ikke Eton mess for ingenting.

Bemærk
Ovntid: 1 time og 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 120° (ikke varmluft).
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk, til sukkeret er opløst.
Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsen i ovnen i ca. 1 time, til den er helt tør. Bræk den i mindre stykker.
Tænd ovnen på 180°. Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland vaniljekorn og sukker.
Fordel rabarberne på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med vaniljesukkeret.
Bag rabarberne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre.
Pisk fløden til flødeskum. Byg desserten op i lag af rabarber, flødeskum og knust marengs; rør rundt, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar