Eton Mess
Eton Mess er, som navnet antyder, en herlig lille rodebunke af bær, marengs og flødecreme. Det er en supernem og klassisk engelsk dessert, som alle kan lave, og de fleste kan lide.

0-30 min.
(1)
25. februar 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- blåbær
- 125 g
- jordbær
- 250 g
- sukker
- 2 spsk.
- græsk yoghurt 2 %
- 250 g
- vaniljestænger
- ½
- piskefløde
- 1 dl
- marengskys
- 100 g
- spiseligt hindbærstøv (kan udelades)
- 2 knsp.
Sådan gør du
Skyl bærrene.
Nip og skær jordbærrene i mindre stykker, og drys med sukker. Lad bærrene trække i 15 minutter.
Rør yoghurten sammen med vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det i yoghurten.
Fordel bær, letknuste marengs og flødecreme i 4 glas.
Drys evt. med hindbærstøv, og servér straks.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner