Eton Mess

25. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Eton Mess er, som navnet antyder, en herlig lille rodebunke af bær, marengs og flødecreme. Det er en supernem og klassisk engelsk dessert, som alle kan lave, og de fleste kan lide.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bærrene.
Nip og skær jordbærrene i mindre stykker, og drys med sukker. Lad bærrene trække i 15 minutter.
Rør yoghurten sammen med vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det i yoghurten.
Fordel bær, letknuste marengs og flødecreme i 4 glas.
Drys evt. med hindbærstøv, og servér straks.

Tip!

Du kan også bruge andre bær til desserten, f.eks. hindbær og brombær. Hvis du bruger bær fra frost, skal de koge i 1 minut, før du drysser dem med sukker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar