Eton Mess

Eton Mess er, som navnet antyder, en herlig lille rodebunke af bær, marengs og flødecreme. Det er en supernem og klassisk engelsk dessert, som alle kan lave, og de fleste kan lide.

Eton Mess
0-30 min.

(1)

25. februar 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
blåbær
125 g
jordbær
250 g
sukker
2 spsk.
græsk yoghurt 2 %
250 g
vaniljestænger
½
piskefløde
1 dl
marengskys
100 g
spiseligt hindbærstøv (kan udelades)
2 knsp.

Sådan gør du

Skyl bærrene.
Nip og skær jordbærrene i mindre stykker, og drys med sukker. Lad bærrene trække i 15 minutter.
Rør yoghurten sammen med vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det i yoghurten.
Fordel bær, letknuste marengs og flødecreme i 4 glas.
Drys evt. med hindbærstøv, og servér straks.

Tip!

Du kan også bruge andre bær til desserten, f.eks. hindbær og brombær. Hvis du bruger bær fra frost, skal de koge i 1 minut, før du drysser dem med sukker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'