Eton Mess
25. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Eton Mess er, som navnet antyder, en herlig lille rodebunke af bær, marengs og flødecreme. Det er en supernem og klassisk engelsk dessert, som alle kan lave, og de fleste kan lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl bærrene.
Nip og skær jordbærrene i mindre stykker, og drys med sukker. Lad bærrene trække i 15 minutter.
Rør yoghurten sammen med vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det i yoghurten.
Fordel bær, letknuste marengs og flødecreme i 4 glas.
Drys evt. med hindbærstøv, og servér straks.
Tip!
Du kan også bruge andre bær til desserten, f.eks. hindbær og brombær. Hvis du bruger bær fra frost, skal de koge i 1 minut, før du drysser dem med sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk