Estragonkylling med sennep og grøntsager
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Estragonkyllingen kan laves i et stort fad – så kan du lade ovnen passe aftensmaden for dig!
Bemærk
Ovntid: 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl gulerødderne, og skær dem i halve. Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte. Skyl og rens porrerne, og skær dem i aflange stykker.
Fordel gulerødder, kartofler og porrer i et stort ovnfast fad. Skyl og hak estragon, og drys det over grøntsagerne (gem lidt til pynt).
Smør kyllingestykkerne med sennep, og fordel dem oven på grøntsagerne. Drys tørret estragon over kyllingestykkerne, og krydr med salt og peber.
Dryp kyllingestykker og grøntsager med olie, og steg dem i ovnen i ca. 45 minutter, til grøntsagerne er møre, og kødet er gyldent og gennemstegt.
Skyl og nip persillen. Fordel grøntsager og kylling i skåle, drys med persille og estragon, og servér evt. flagesalt og peber til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk