Entrecoteskiver, grove fritter og æblesalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Vælg et par gode bøffer, når der skal kræses lidt ekstra om aftensmaden. De grove fritter og den sprøde æblesalat gør måltidet komplet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, skær dem i både, og læg dem i et ovnfad. Vend dem med olie, timian, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 180º i 30-40 minutter.
Steg bøfferne i lidt olie på en grillpande i 3 minutter på hver side. Tag dem fra panden, og lad dem hvile.
Pres saft af citronen. Rør olivenolie sammen med paprika, persille, sennep og citronsaft.
Skær bøfferne i skiver, og hæld citronblandingen over.
Rens og snit bladselleri. Skyl æblet, og skær det i tynde både. Skyl og pluk salaten. Vend selleri, æble og salat sammen med plukket brøndkarse og mynte.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over æblesalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk