Entrecote med tabbouleh og fladbrød
1. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
Den bedste måde at afslutte en lang dag på stranden er at samles rundt om grillen. Lad dig Inspirere af det mellemøstlige køkken, og kombinér grillet entrecote med tabbouleh, fladbrød og hummus.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulgur efter anvisning på pakken, og lad det køle af.
Skyl radiser, cherrytomater og agurk, og hak det fint. Pil og hak rødløg.
Skyl persille og mynte, og hak det fint. Vend bulgur, grøntsager og krydderurter sammen i en skål.
Vend salaten med olie, salt og peber.
Pil og hak hvidløg. Rør hvidløg og olie sammen, og pensl kødet.
Grill kødet i 4 minutter på hver side. Krydr kødet med salt og peber. Lad kødet trække i alufolie i 5 minutter, og skær det derefter i tynde skiver.
Skær citronerne over, og gril dem hårdt på skæresiden. Pres citronsaft over salaten og kødet.
Skær fladbrødene i mindre stykker, og servér salat og kød sammen med brød og hummus.
Tip!
Når du griller citron, får saften en varm og krydret smag, som smager godt til både kød, fisk og salatdressinger.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk